Sopimusehdot

Sopimusehdot

1. Jäsenyys

Power Gym palveluiden käyttäminen edellyttää jäsenyyttä, jäseneksi pystyy liittymään täyttämällä liittymislomake verkkosivuiltamme. Lomakkeesta valitaan itselle sopivin jäsenyys, joko toistaiseksi voimassa oleva tai vuosijäsenyys. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotias voi liittyä jäseneksi huoltajan suostumuksella, ikäraja on 15v. Jäseneksi liittyminen edellyttää aloitusmaksun lisäksi myös kuukausimaksun tai vuosimaksun suorittamista Power Gymille, riippuen minkä jäsenyyden on valinnut.

Jäsenyyteen sisältyy kuntosalin rajaton käyttö aukiolojen mukaan mutta laiteopastus ja Personal Trainer-palvelut eivät sisälly hintaan.

Aloitusmaksua ei palauteta. Jäsenen tulee ilmoittaa Power Gymille nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä tilinumeron muutoksesta.

Jäsenen tulee noudattaa Power Gymin kuntosaleilla esillä olevien laitteiden käyttöohjeita ja muuta opastusta, kuntoilu tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Jäsenen tulee myös huomioida, että Power Gymissäei ole aina henkilökuntaa paikalla. Power Gym ei vastaa henkilövahingoista, esinevahingoista eikä jäsenen menetetyn omaisuuden korvaamisesta. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

2. Jäsenyydet

Kaikki jäsenyytemme ovat toistaiseksi voimassaolevia pois lukien kymppikortti joka on voimassa 3kuukautta.

Kaikki jäsenyydet voi päättää vain irtisanoutumalla , Irtisanominen tapahtuu kirjallisesti, joko irtisanomislomakkeella joka löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta www.powergym.fi/irtisanominen.

Irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden jälkeen, joka on 4 viikkoa.

Liityttäessä maksetaan aloitusmaksun lisäksi ensimmäinen 4vk jakso. Lyhyin mahdollinen jäsenyys aika on 8 viikkoa. 

-vuosijäsenyys

on voimassa siitä päivästä kun jäsen on maksanut ja vuosijäsenyyden kokonaisuudessaan. Vuosijäsenyys on määräaikainen ja voimassa yhden (1) vuoden, irtisanominen kesken kauden ei ole mahdollista. Vuosisopimuksen voi uusia, lopettaa tai vaihtaa toistaiseksi voimassaolevaksi kun vuosi tulee täyteen.

3.Jäsenmaksut

Jäsen vastaa siitä, että jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä, alaikäisellä huoltaja on vastuussa jäsenmaksun maksamisesta. Maksut on hoidettava jäsensopimuksessa sovitulla tavalla voimassa olevan hinnaston mukaan.

Power Gymillä on oikeus siirtää maksamattomat jäsenmaksut perintään perintätoimistolle ja Power Gym voi periä lisäksi jäseneltä perinnästä aiheutuneet kulut. Jos jäsen saa perintätoimistolta maksumuistutuksen tai perintäkirjeen, on hänen suoritettava maksut perintätoimiston ilmoittamia maksuohjeita noudattaen.

Power Gymillä on mahdollisuus harkinnan mukaan keskeyttää tai päättää asiakkaan jäsenyys jäsenmaksujen laiminlyönnin takia, mikäli jäsen rikkoo jäsensopimuksen ehtoja sekä turvallisuus- ja järjestyssääntöjä tai ilmapiiriin sopimattoman käytöksen takia. Myöskin Power Gymillä on oikeus keskeyttää tai päättää sopimus mikäli havaitaan, että jäsen harjoittelee suorituskykyä kohottavien aineiden, alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Jäsenyyttä ei pysty jäädyttämään muuta kuin raskauden, armeijan tai vakavan sairauden perusteella, tällöin jäsenen on esitettävä joko lääkärintodistus tai kutsuntatodistus.

4.Jäsenkortti

Jäsenkortti on henkilökohtainen. Kortti on oltava aina mukana tultaessa salille. Kortin katoamisesta on välittömästi ilmoitettava salille.
Kouvola kouvola@powergym.fi, Karhula karhula@powergym.fi, Hamina/Lady hamina@powergym.fi
Mikäli korttia käyttää joku muu henkilö eika sen katoamisesta ole ilmoitettu kirjallisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja asiakkaalta peritään kutakin tälläistä luvattomasti käyneen henkilön käyntikertaa kohden hinnaston mukainen 4vk maksu kerrottuna kahdella.

Power Gym pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja Power Gymillä om oikeus yksipuolisesti muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Voimassaolevat hinnat ja sopimusehdot löydät Power Gymin verkkosivuilta. Mikäli Power Gym joutuu sulkemaan kokonaan tai osan kuntosalista huoltotoimenpiteiden tai muiden vastaavien syiden takia, Power Gym ei ole velvollinen korvaamaan sitä asiakkaalle/jäsenelle.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannaltapalvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.