TÄRKEÄ asiakastiedote 21.3.2020

Hyvä asiakkaamme,

Elämme täysin poikkeuksellisia aikoja. Huuma Gymillä tämä tarkoittaa toistaiseksi kuitenkin, että:
• Kuntosalimme pysyvät avoinna 24h, tehostetulla desinfioinnilla
• asiakaspalvelu maanantai-ilmassa suljetaan, palvelemme teitä sähköpostilla info@huumagym.fi Jatkamme tilanteen seuraamista aktiivisesti, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Sitten toiseen tosiasiaan. Pyydämme, että jatkat lukemista.

Kyse ei ole tällä hetkellä ainoastaan koronaviruksen leviämisen estämisestä, josta siitäkin kannamme suurta huolta.Huuma Gym on nimenä uusi, mutta kyseinen kuntosali joka oli alun perin nimellä Fitergo ja sen yrittäjät ovat olleet mukana tuottamassa liikunnan iloa Karhulalaisille jo yli 10 vuotta. Kyse on nyt aidosti myös yrityksemme jatkuvuudesta. Olemme todella huolissamme tilanteesta ja pyrimme parhaamme mukaan siihen, että asiakkaillamme on kuntosali myös tulevaisuudessa.

”Nyt on erityisen tärkeää tukea heitä, joiden työ on asiakaspalvelu, terveyden huollosta kauppojen henkilökuntaan. Asiakas on kyllä edelleen kuningas, mutta nyt siinä, että kantaa huolta palvelujen jatkuvuudesta ja ottaa sen huomioon asioidessaan.” -Sauli Niinistö

Siispä sinulle, jolla siihen on mahdollisuus, meillä on pyyntö: Pysythän mukanamme.

Jokainen liikuntamaksu on meille elintärkeä. Mikäli jatkat jäsenyyttäsi nyt ilman taukoa, lupaamme kiitollisuudesta hyvittää Sinulle toukokuun maksuista -50%ja kesäkuun maksuista -25%.

Toukokuu -50% ja kesäkuu -25%


Ymmärrämme, että monet muutkin yritykset ovat tässä tilanteessa tiukilla. Ajatuksemme ovat kaikkien niiden yrittäjien ja työntekijöiden puolella, joiden taloutta vallitseva tilanne ravisuttaa. Nyt on aika toimia yhdessä, jotta nousemme kriisistä mahdollisimman vähin kolhuin.

Periksi ei anneta ja pidetään huoli, että rauta nousee salilla vielä jatkosssakin.

Kiitos, että autat.

Huuma Gym Karhulan puolesta
Yhteistyöterveisin,

Mikko Paavola​​, Yrittäjä
mikko.paavola@gmail.com

Vesa Kaukiainen​, Yrittäjä
vesa.kaukiainen@gmail.com

Heidi Leppämäki, Yrittäjä
heidi.leppamaki@gmail.com

MUISTATHAN, ETTÄ SAIRAANA EI KANNATA KUNTOILLA!

Se ei ole eduksi Sinun terveydellesi, lisäksi voit tartuttaa muita.

PESE KÄDET! Hyvällä käsihygienialla autamme pysäyttämään pandemian leviämistä. Muista siis pestä kätesi tullessa ja mennessä kuntosalilta. Meiltä löydät myös käsidesiä! Pyydämme teitä huolehtimaan välineiden puhdistuksesta. Kiitos!

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää tilanteen edetessä.