Linkki kuntosalivuorojen varaamiseen

TÄSTÄ pääset varauskalenteriimme.

Varaustunnuksesi on meille ilmoittamasi sähköpostiosoite ja salasanasi on 12345. Vaihdathan salasanasi kirjauduttuasi järjestelmään! Jos olet aiemmin päivittänyt salasanasi kirjaudu sillä järjestelmään.

Kuntosalille voit varata perhevuoroja AINOSTAAN varausjärjestelmän kautta.

Perhevuorot on nyt päivitetty varausjärjestelmään varattaviksi. Perhevuoron varaa perheestäsi yksi henkilö. Varaajan tulee sähköpostilla (info@huumagym.fi) ilmoittaa muut perheenjäsenet, jotta tiedämme, ketä talossamme liikkuu. Sinulla voi olla kaksi perhevuorovarausta kerrallaan, jolla takaamme mahdollisimman monelle tämän mahdollisuuden. Perheeksi katsotaan samassa taloudessa asuvat, ja tämä on teidän vastuullanne. Vuoron voi varata myös yksin. Kaikki Huuma GYMin asiakkaat, joilla on asiakkuus voimassa pääsevät veloituksetta näille perhevuoroille (alle 12v pääsevät maksutta mukaan). 

Jos sinulla ei ole varausjärjestelmään tunnuksia, olethan pikimmiten yhteydessä info@huumagym.fi.

Ethän tee turhia varauksia vaan varaat ainoastaan, kun olet varma, että käytät vuoroa! Jos et pääse vuorolle, tulee varaus poistaa viimeistään 4 tuntia ennen vuoron alkua. Voit myös jonottaa vuoroa, jolloin vuoron vapauduttua saat siitä sähköpostitse ja tekstiviestitse tiedon. Jos et käytä sinulle vapautunutta vuoroa, poistathan heti varauksesi, jotta jonossa seuraava pääsee haluamalleen vuorolle! Kahdesta käyttämättä jääneestä vuorosta seuraa varauskielto.

Vuorot ovat 55 minuutin mittaisia ja jokaisen vuoron välissä on 5 minuutin väli takaamaan sen ettei tiloisamme tule asiakaskohtaamisia. Sisään pääsee vain varanneen henkilön kulkutägillä vuoron alkaessa. 
Jotta vältymme kohtaamisilta tiloissamme, huolehdithan että poistut rakennuksesta HETI kun vuorosi loppuu! Ajoita ja suunnittele treenisi siten että, saapuminen, treeni, laitteiden desinfiointi ja poistuminen kestää maksimissaan tunnin.  Suosittelemme, että vältät pukuhuoneeseen menemistä ja tulet jo valmiiksi treenivaatteisiin pukeutuneena.

Kaikki jo voimassa olevat toimintamallit ovat salilla edelleen voimassa. Saavutaan maski kasvoilla, kädet pestään ja laitteet desinfioidaan tuttuun tapaan. 20.1-2.2 välisenä aikana sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä Avin määräyksen mukaisesti.

Hyvää treeniä ja liikunnan iloa!